ENERGO-S

O nama

Energo-S tvrtka za  projektiranje, izvođenje i održavanje sustava grijanja i hlađenja osnovana je 2006. godine. Tijekom 14 godina poslovanja Energo-S broji mnogo uspješnih projekata i zadovoljnih klijenata. Naš tim sastoji se od 40 stručnih zaposlenika.  Težimo stalnom usavršavanju i educiranju kako bi bili u korak sa svim novim tehnologijama na tržištu te omogućili našim zaposlenicima da bolje i lakše obavljaju svoj posao.  

Cilj

Naš temeljni cilj je povećanje Vašeg zadovoljstva našim uslugama na području projektiranja, izvođenja i održavanja strojarskih instalacija i opreme.

Svakodnevno pratimo nove trendove na našem tržištu, želimo imati najbolje proizvode za Vas pa tako smo i zastupnici renomiranih svjetskih proizvođača. Energo-S ovlašteni je Daikin HCE partner, koji je vodeći svjetski proizvođač visokoučinkovitih i inovativnih sustava za grijanje, klimatizacjiu, vodene sustave i rashladnu tehniku za komercijalne, stambene i industrijske namjene i pruža optimalna rješenja visoke sezonske učinkovitosti koja omogućuju smanjenu potrošnju energije i troškova čime ispunjavaju visoke zahtjeve korisnika, uz Daikin u ponudi imamo i mnoge druge poznate brandove.

Certifikati

ISO 9001- UPRAVLJANJE KVALITETOM

ISO 14001 – ZAŠTITA OKOLIŠA

Scroll to Top